Skip to content

AFSPRAAK MAKEN

LET OP! Wanneer je een afspraak maakt via de online widget, is de afspraak bindend en ga je automatisch akkoord met onze huisregels.

Onze online agenda is alleen voor onze vaste klanten. Lees hier meer hoe je als nieuwe klant bij ons terecht kunt.

STYLISTES

Bij Gellak Leeuwarden werken verschillende nagelstylistes! Elk hebben ze hun eigen klanten en soms kiest een klant wel eens een andere styliste wanneer dat zo uitkomt. We hebben de stylistes opgedeeld in 3 categorieën op basis van werkervaring. De prijzen en tijden van de diensten kun je hierboven zien in het menu!

Zo hebben we junior, medior en senior stylisten. Bij een junior styliste betaal je iets minder en kan het zijn dat de behandeling langer duurt dan wanneer je bij een medior of senior styliste een afspraak maakt. Het leukste is als je kiest voor een styliste die past bij de stijl die jij graag wilt! Hierover kun je meer lezen op deze pagina.

VIJLEN

Voor iedere klant die bij ons komt hebben we een aparte set vijlen. Deze schaf je aan bij je eerste bezoek in onze salon. Hiervoor betaal je €4,-. Je mag er zelf voor kiezen of je de vijlen wilt meenemen naar huis of dat je ze bij ons bewaart. Let op! Wanneer je ze vergeet mee te nemen naar de salon moet je ze opnieuw aanschaffen bij je behandeling. De vijlen gaan ongeveer 4 á 5 behandelingen mee. Daarna koop je ze opnieuw bij de styliste wanneer zij dat nodig acht. 

We bewaren de vijlen set tot 6 maanden na je laatste afspraak. Daarna gooien we ze weg en sta je niet meer in ons klantenbestand.

NAIL ART

Aangezien veel klanten bij ons kiezen voor nail art, hebben we een systeem gemaakt waarbij je je keuze van tevoren aangeeft tijdens het maken van de afspraak. Elk level geeft 5 minuten extra tijd voor nail art. Wanneer je nog geen klant bent bij ons, of als je nog niet eerder nail art hebt gehad, snappen we dat het lastig is om in te schatten wat je allemaal kunt kiezen met welk level. Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we het hier voor je op een rijtje gezet. Twijfel je nog welk level je moet kiezen voor een specifiek design? Stuur een foto of een omschrijving van je idee via WhatsApp naar 0631196951 en we helpen je graag verder! Wil je gewoon voor een kleurtje gaan, dan plan je gewoon de gellak behandeling in, ook al heel bijzonder natuurlijk!

 

EXTRA’S

We hebben ook nog mogelijkheid voor een paar extra’s tijdens je behandeling. Zo kan je kiezen voor een verstevigende basecoat, alleen verwijderen van je lak, een losse manicure zonder lakken of een reparatie aan een van je nagels. Wanneer je een reparatie wilt toevoegen aan je behandeling, overleg dan altijd even hoeveel tijd we nodig hebben via 0631196951.