Skip to content

OVER ANDREA

En daar is dan Andrea! Ze kwam bij ons terecht in een van de leukste periodes voor een nagelstyliste… December! Alleen viel het direct een beetje tegen, want na twee ochtenden lakken kwam de zoveelste sluiting van de salon… Maar half januari kon haar avontuur bij ons in de salon dan eindelijk beginnen. En ze viel met haar neus in de boter, want direct had ze een mooie werkplek in de vernieuwde salon aan het Zuidvliet! Hier werd ze overigens al eerder aan het werk gezet als klushulp, want bij het schoonmaken en het verhuizen naar het nieuwe pand was Andrea ook regelmatig van de partij!

Van kleins af aan wist Andrea je al te vertellen dat ze ‘iets met nagels’ wilde gaan doen later. Toch kwam ze terecht in de zorg en raakte ze daar met veel plezier aan het werk! Maar toen ze hiervoor steeds minder passie voelde, bleek werken in de nagelbranche toch echt haar droom! En dus besloot ze hiermee aan de slag te gaan. Via de NHA deed ze een thuisstudie tot nagelstyliste en begon ze aan huis met het lakken van haar eigen nagels en die van familie en bekenden. Ze heeft ook geleerd om de nagels te verlengen met acryl en gel, maar besloot toch dat ze het zetten van gellak het leukste vond om te doen.

Andrea is een echte familiemiep. Ze vindt het heerlijk om lekker thuis te zijn met haar gezin. Hier heeft ze het werken in de salon dan ook lekker aan aangepast zodat ze veel samen kan zijn met haar lieve vriend haar stoere zoon en haar tweelingz… Uhhh dochter!! Elke zaterdagavond zitten ze dan ook tot lekker laat voor de tv om mee te spelen met alle spelprogramma’s. Nu haar beiden kinderen naar de basisschool gaan neemt de dan ook op de ochtenden en hier en daar eens een avond de tijd om in de salon te zijn om jullie allen te voorzien van toffe nagels! Wel zal je haar altijd horen praten over het gevlieg en geren om de kinderen op tijd op school, speelafspraakjes en sport te krijgen. Want daar heeft ze zo’n beetje een dagtaak aan. Zo fijn dat ze dan tijdens het werken eigenlijk gewoon haar hobby uitoefent!

Andrea is super perfectionistisch, wat je waarschijnlijk wel zult merken tijdens de behandeling. Ook denkt ze wel eens dat ze sommige dingen niet perfect genoeg kan, vooral als het om nail art gaat. Des te leuker om haar af en toe even uit te dagen met een lekkere overdreven set nail art! Je kunt bij Andrea terecht voor een gewone gellak behandeling, level 1, level 2 of level 3. Andrea wordt blij van swirlies, een beetje glitter of een leuk dierenprintje!

Ben je nogal vergeetachtig? Dan kan je het beste bij Andrea terecht. Het lijkt namelijk of Andrea de woorden die ze zelf verteld af en toe niet op slaat. Ze herhaalt alles graag meerdere keren maar dan met andere woorden. Ook zal je haar nooit treffen met vieze handen. Ze is namelijk altijd tot het neurotische aan toe haar handen aan het schoonmaken met haar signature poetsdoekjes. Tijdens je afspraak zal je je geen moment vervelen met Andrea! Ze mag graag kletsen en wordt er dan ook helemaal vrolijk van wanneer er een gezellige sfeer ontstaat tijdens je behandeling in de salon!