Skip to content

OVER BENN

benn veninga

Benn is dan misschien niet vaak fysiek aanwezig in de salon. Maar we kunnen hem zeker niet overslaan wanneer we het hebben over ons team! Benn weet alles over online marketing, SEO, websites bouwen en administratie. Soms denkt hij ook dat ie alles weet over nagels en gellak, maar we laten hem toch maar het liefst aan het werk achter de schermen…Β 

De kans dat je hem wel eens tegen gaat komen is echter wel aanwezig! Zo komt hij wel eens langs de salon gewandeld met zijn zoontjes Abel en Joep om bij mama te zwaaien. Meestal is dit onderweg naar zijn fietsenwinkel tegenover de centrale (ja we hebben het hier over dΓ© Benn van Benn Fietsenwinkel). Hier werkt hij ook af en toe naast zijn werk achter de schermen bij Gellak Leeuwarden. Of misschien is dat gewoon zijn baan, wie zal het zeggen.

Hij is Mikki’s belangrijkste adviesorgaan. Zo vergeet ze door zijn bemoeienis nooit om haar belastingaangifte te doen en heeft ie vaak wat op te merken over de website of onze positie op google. Ook kan ze altijd tegen hem aanpraten wanneer er weer eens iets compleet in de soep loopt, of wanneer ze aan zichzelf begint te twijfelen. Toch fijn om even een frisse blik van buitenaf eens ergens naar te laten kijken!

Dus vandaar dit zesde lid van ons team! De man van!

Β 

Benn – Algemene bemoeial