Skip to content

OVER ESTHER

Deze knappe dame is één van onze medior stylistes! Esther is eigenlijk al jaren een bekende. Toen Mikki bij The Body Shop werkte was Esther namelijk stiekem haar favoriete collega! En aangezien Esther toen al super veel met nagels bezig was, was dat dan ook iets waar ze uren over konden praten. Had één van de twee weer een nieuwe set? Dan moest de ander dat direct even laten zien en werd er rijkelijk over verteld. En dan een paar dagen later begon het gesprek weer, want ja, wat zal ze de volgende keer op haar nagels doen?

Esther noemen we ook wel de stempel queen! Sinds ze haar eigen nagels doet werkt ze namelijk al met deze toffe nail art methode waarbij je met stempelplaten en speciale lak heel gemakkelijk een gedetailleerd design op de nagels aanbrengt! En daarmee lakt ze de sterren van de hemel. Want ook bij Esther kan je terecht voor nail art level 1 tot en met 7!! 

Bij Gellak Leeuwarden werkt ze op de vrijdag en daarnaast is Esther nog steeds te vinden bij The Body Shop in de stad. Dus je kan niet alleen bij Esther terecht voor een set nagels, maar ook voor een goed beauty advies moet je bij Esther aan tafel aanschuiven. Zo combineert ze beauty met beauty. En dat is maar goed ook! Want zolang ze zich kan herinneren heeft ze al een grote passie voor zo'n beetje alles wat met beauty te maken heeft! Ze heeft na haar MBO opleiding schoonheidsspecialiste nog een HBO studie afgerond voor voeding & diëtetiek, maar al snel bleek dat dat toch niet helemaal haar ding was. En dat kan je ook helemaal aan haar aflezen! Als ze klaar is met een toffe set met te gekke stempels en toffe kleurtjes dan begint ze helemaal te stralen! Je zal Esther dan ook niet snel treffen met saaie nagels… Zelf kiest ze ook vaak voor felle kleurtjes en gave stempels!

In haar vrije tijd wandelt ze veel met haar gezin bestaande uit haar lieve man en twee puberende kinderen! Ook hebben ze de schattigste hond ooit, een fluffy knuffelmonster genaamd Bear. Wanneer ze op vakantie gaat moet er altijd wat te zien zijn en veel gewandeld worden, dus vaak wordt er gekozen voor een actieve vakantie in het zuiden van Oostenrijk! Verder geniet ze ervan om lekker actief bezig te zijn, dus sporten doet ze dan ook elke week wel een paar keer. 

Het is niet waarschijnlijk dat je Esther twee keer in dezelfde outfit zal zien lopen, ze houdt nog altijd haar afspraken bij in een boekje omdat ze bang is iemand te vergeten en begint absoluut niet met werken voordat ze een kop koffie heeft gehad. Esther is een echte lieverd en doet altijd haar best om iedereen op zijn gemak te laten voelen. Ze is een ontzettende kletskous en je moet haar zeker eens even hard aan het lachen maken, want ze heeft de leukste lach ooit, HA!

Je kan bij Esther het beste terecht voor een lekkere hysterische set nagels! Veel kleur, folies en stempels, daar wordt Esther helemaal enthousiast van! En je zal je tijdens je afspraak ook zeker niet vervelen, ze houdt er ontzettend van om nieuwe mensen te leren kennen en doet er alles aan om van jouw afspraak een gezellige tijd te maken! Plezier gegarandeerd!