Skip to content

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER DE SALON

Wij werken bij Gellak Leeuwarden uitsluitend op afspraak. Onze stylisten boeken precies genoeg tijd in om aanwezig te zijn voor hun klanten. Dus wil je langskomen in de salon, dan is het nodig om eerste een afspraak te maken.

Onze salon vind je aan het Zuidvliet 290a.

De betaling wordt voldaan door middel van een betaalverzoek of contant geld. Uiteraard dien je de behandeling af te rekenen voordat je de salon verlaat. Is je telefoon leeg, heb je geen bankieren app op je telefoon of kan je om een andere reden niet betalen met een betaalverzoek? Zorg er dan voor dat je contant geld meebrengt voor je afspraak.

Wanneer je met de auto komt kan je op het Zuidvliet gratis parkeren of in de wijk parkeren met de blauwe schijf (maximaal 2 uur). Met de bus zijn we ook goed bereikbaar. De fiets kan je voor de deur parkeren tussen de parkeerplaatsen in.

Je kunt ons een WhatsApp sturen of bellen naar 0631196951 voor vragen of het maken van een afspraak als nieuwe klant.

Bij Gellak Leeuwarden bieden we gellak behandelingen aan voor op de natuurlijke nagels. We verlengen de nagels dus niet. Wel kunnen we je nagels voorbehandelen met een extra stevige basecoat.

De tijden kunnen per behandeling Γ©n per styliste verschillend zijn. Wanneer je een afspraak inplant via de widget staat bij je behandeling naar keuze altijd een indicatie van de tijd.

Annuleren van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos. Een annulering kan alleen via WhatsApp of per telefoon. Een mail, DM of messenger bericht volstaat niet omdat we hier niet altijd snel de berichten lezen.

We brengen dan het gehele bedrag in rekening. Je kunt dan pas weer een nieuwe afspraak inplannen wanneer je betaald hebt. Kom je binnen 7 dagen weer? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag als korting op de nieuwe behandeling.

Nee. In onze salon kan je voor nu alleen terecht voor gellak op de handen. Voor gellak op de tenen verwijzen we je graag door naar Cheyenne van www.cspedicure.nl

Nee. Het is niet toegestaan om kinderen mee te brengen naar de salon. Hoewel we dol zijn op kinderen, is gebleken dat een nagelstudio geen veilige omgeving is voor een kind. Ook niet als ze op een tablet kunnen wachten.

Ja. De minimum leeftijd voor een behandeling met gellak is 16 jaar.

OVER DE BEHANDELING

Gellak is een product wat werkt uithardt onder een UV of LED lamp. Doordat het geen lak is die is opdroogt, maar uithardt, blijft gellak vele malen langer zitten dan nagellak. En omdat het vloeibaar blijft tijdens het lakken, heb je weinig tot geen last van strepen, bobbels of een niet egale finish.

Gellak is bedoeld om tot 14 dagen mooi op de nagels te blijven zitten. De meeste klanten komen om de 3 weken in de salon voor het verwijderen van de oude lak en het zetten van een nieuwe set!

Wij werken in de salon met gellak van het merk Bluesky. Ook gebruiken we BIAB van The Gel Bottle.

Wanneer de lak op je juiste manier wordt verwijderd beschadigd het de nagels niet. Wij raden het af om de lak zelf te verwijderen of aan de lak te pulken of trekken. Hierdoor beschadig je de natuurlijke nagels.

De lak werkt iets verstevigend voor de nagels, maar we verlengen de nagels niet. Als je goed nagelriemolie gebruikt en een gezond dieet aanhoudt, groeien je nagels vanzelf!

Dat kan. Hiervoor geven we je graag tips! Maar het is geen makkelijke klus, dus we raden je aan hiervoor een afspraak te maken in de salon. Wij raden het af om de gellak van de nagels af te trekken. Gezien je de nagels hier ernstig mee kunt beschadigen.

Wij verwijderen geen acryl, gel, polygel, dipnagels, biab of gellak van een andere salon. Probeer bij je oude salon een afspraak te maken voor het verwijderen van het product voordat je bij ons een afspraak maakt!

Absoluut! Van een leuk design en wat extra glitter gaan onze harten sneller kloppen! Hiervoor moet je wel tijd inboeken wanneer je een afspraak maakt. Twijfel je welk level je in moet plannen voor je gewenste design? Neem hier dan even een kijkje voor meer uitleg of neem contact op om even te overleggen!

De behandeling hoort geen pijn te doen. Al hebben sommige mensen een zeer gevoelig nagelbed. Hierdoor kan het vijlen en het uitharden onprettig aanvoelen. Geef dit aan bij de styliste zodat we hier rekening mee kunnen houden!

Indien je oude lak van onze salon op hebt verwijderen we deze doormiddel van weken met aceton. Hierna worden je nagels gevijld en de nagelriemen verzorgd. Na deze korte manicure wordt er een nieuwe lak geplaatst en gaan we indien gewenst nog los met nail art!

Ja. Tijdens de behandeling kan je je handen even niet gebruiken. Maar na de behandeling kan je direct alles met de nagels doen!

Gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagels. Dus het maakt niet uit hoe kort je nagels zijn. Wel raden we je aan om in het begin om de 10-14 dagen te komen. Aangezien nagelbijters sneller geneigd zijn om aan de lak te trekken als er een stukje afbreekt of loskomt.