Skip to content

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER DE SALON

Wij werken bij Gellak Leeuwarden uitsluitend op afspraak. Onze stylisten boeken precies genoeg tijd in om aanwezig te zijn voor hun klanten. Dus wil je langskomen in de salon, dan is het nodig om eerste een afspraak te maken.

Onze salon vind je aan het Zuidvliet 290a in het prachtige Leeuwarden.

Kom je voor het eerst? Dan is het alleen mogelijk om contant af te rekenen.
Hierna wordt de betaling voldaan door middel van een betaalverzoek of contant geld. Uiteraard dien je de behandeling af te rekenen voordat je de salon verlaat. Is je telefoon leeg, heb je geen bankieren app op je telefoon of kan je om een andere reden niet betalen met een betaalverzoek? Zorg er dan voor dat je contant geld meebrengt voor je afspraak.

Wanneer je met de auto komt kan je op het Zuidvliet gratis parkeren of in de wijk parkeren met de blauwe schijf (maximaal 2 uur). Met de bus zijn we ook goed bereikbaar. De fiets kan je voor de deur parkeren tussen de parkeerplaatsen in.

Op dit moment nemen we nieuwe klanten alleen aan op last minute plekjes. Deze delen we iedere zaterdag in ons instagramverhaal voor de komende week en tussendoor bij afzeggingen. 
Let op, bestaande klanten hebben altijd voorrang op deze plekjes!
Klik hier om ons te volgen op instagram!

Bij Gellak Leeuwarden bieden we gellak behandelingen aan voor op de natuurlijke nagels. We verlengen de nagels dus niet. Wel kunnen we je nagels voorbehandelen met een extra stevige basecoat of een laagje BIAB.

De tijden kunnen per behandeling én per styliste verschillend zijn. Wanneer je een afspraak inplant via de widget staat bij je behandeling naar keuze altijd een indicatie van de tijd.

Annuleren van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos. Een annulering kan alleen via WhatsApp of per telefoon. Een mail, DM of messenger bericht volstaat niet omdat we hier niet altijd snel de berichten lezen.

We brengen dan het gehele bedrag in rekening. Je kunt dan pas weer een nieuwe afspraak inplannen wanneer je de gemiste afspraak betaald hebt. Kom je binnen 7 dagen weer? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag als korting op de nieuwe behandeling.

Nee. In onze salon kan je voor nu alleen terecht voor gellak op de handen. Voor gellak op de tenen verwijzen we je graag door naar Cheyenne van www.cspedicure.nl

Nee. Het is niet toegestaan om kinderen mee te brengen naar de salon. Hoewel we dol zijn op kinderen, is gebleken dat een nagelstudio geen veilige omgeving is voor een kind. Ook niet als ze op een tablet kunnen wachten.

Ja. De minimum leeftijd voor een behandeling met gellak is 16 jaar.

OVER DE BEHANDELING

Gellak is een product wat uithardt onder een UV of LED lamp. Doordat het geen lak is die is opdroogt, maar uithardt, blijft gellak vele malen langer zitten dan nagellak. En omdat het vloeibaar blijft tijdens het lakken, heb je weinig tot geen last van strepen, bobbels of een niet egale finish.

Gellak is bedoeld om tot 14 dagen mooi op de nagels te blijven zitten. De meeste klanten komen om de 3 weken in de salon voor het verwijderen van de oude lak en het zetten van een nieuwe set!

Wij werken in de salon met gellak van het merk Bluesky. Ook gebruiken we BIAB en Rubberbase van The Gel Bottle.

Wanneer de lak op je juiste manier wordt verwijderd beschadigd het de nagels niet. Wij raden het af om de lak zelf te verwijderen of aan de lak te pulken of trekken. Hierdoor beschadig je de natuurlijke nagels.

De lak werkt iets verstevigend voor de nagels, maar we verlengen de nagels niet. Als je goed nagelriemolie gebruikt en een gezond dieet aanhoudt, groeien je nagels vanzelf!

Dat kan. Hiervoor geven we je graag tips! Maar het is geen makkelijke klus, dus we raden je aan hiervoor een afspraak te maken in de salon. Wij raden het af om de gellak van de nagels af te trekken. Gezien je de nagels hier ernstig mee kunt beschadigen.

De lak die door ons in gezet verwijderen we bij een volgende behandeling kosteloos. Heb je nog product op je nagels dat door een andere salon is gezet? Dan kunnen we dat verwijderen tegen een meerprijs van €10,-.

Absoluut! Van een leuk design en wat extra glitter gaan onze harten sneller kloppen! Hiervoor moet je wel tijd inboeken wanneer je een afspraak maakt. Twijfel je welk level je in moet plannen voor je gewenste design? Neem hier dan even een kijkje voor meer uitleg of neem contact op om even te overleggen!

De behandeling hoort geen pijn te doen. Al hebben sommige mensen een zeer gevoelig nagelbed. Hierdoor kan het vijlen en het uitharden onprettig aanvoelen. Geef dit aan bij de styliste zodat we hier rekening mee kunnen houden!

Heb je nog oude lak op je nagels? Dan verwijderen we deze eerst. Hierna volgt een uitvoerige manicure en lakken we de nagels weer naar wens!

Ja. Tijdens de behandeling kan je je handen even niet gebruiken. Maar na de behandeling kan je direct alles met de nagels doen!

Gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagels. Dus het maakt niet uit hoe kort je nagels zijn. Wel raden we je aan om in het begin om de 10-14 dagen te komen. Aangezien nagelbijters sneller geneigd zijn om aan de lak te trekken als er een stukje afbreekt of loskomt.