OVER GERDA

Gerda – Junior styliste

En dan is er nog het nieuwste lid van het Gellak Leeuwarden team, de junior styliste Gerda! Gerda is al 7 jaar lang 25 en woont met haar vriend en 2 zoontjes in het prachtige Huizum in Leeuwarden. Ze is hier niet geboren en getogen, want ze is ooit hierheen gekomen vanuit het pittoreske Bolsward. Waar ze elk weekend nog te vinden is om bij haar familie te zijn. Hier komt ze bijna nooit met lege handen aan, want ze vindt het heerlijk om te bakken! En als ze alles zelf moest opeten wat er uit haar oven komt, kon ze niet meer lopen maar moest ze rollen.

Zo heeft ze ons haar eerste werkdag ook voor de gek gehouden. Ze kwam met een chocoladetaart en toen mocht ze blijven. The best way to a nagelstylistes heart is through a chocoladetaartje. Zo was het toch? Nouja, als je het aan de rest vraagt is Gerda vanaf haar eerste dag in ieder geval onze favoriete collega.

De afgelopen 10 jaar heeft ze haar kale nagels alleen gezien tijdens het verwijderen van de nagellak of gellak. Want ze is letterlijk verslaafd aan mooie nagels. Maar dat deed ze altijd enkel bij zichzelf, want ze heeft na haar studie al een flinke carrière in de communicatie achter de rug! Maar sinds vorig jaar besloot ze te stoppen en op zoek te gaan naar iets waar ze écht blij van wordt. Ze zag onze vacature en the rest is history!

En je kan bij haar ook terecht voor meer dan gewoon één kleurtje…. Want Gerda is net als Mikki en Esther een échte nail art freak. Ze draait haar hand dan ook niet om voor een gek design, een toffe print of een gekke kleurencombi! Vraag haar ook gerust eens naar haar pinterestbord bomvol leuk inspiratie als je niet weet waar je zin in hebt. Of geef Gerda gewoon eens het roer in handen, je loopt geheid met een super toffe set de deur uit! Je kunt bij Gerda nu eerst terecht voor level 1 of 2, maar ik denk niet dat het niet bijzonder lang gaat duren voordat daar een paar levels bij komen… 

Verder is Gerda dol op shoppen, koopt ze wekelijks iets nieuws voor in haar interieur (goed voor de economie, je weet hoe dat is…), is haar beste vriend de pakketbezorger, bestaat ze voor 50% uit chocola en heeft ze hekel aan een AGV’tje. Ze is super gezellig en open en niet vies van een praatje, dus zal je je niet vervelen tijdens je afspraak! En wie weet heeft ze wel een van haar baksels meegebracht en val je tijdens je afspraak met Gerda met je neus in de boter(koek)!