Skip to content

OVER JASMIJN

De (bijna) jongste styliste van het Gellak Leeuwarden team is de lieve Jasmijn! Ze heeft tijdens haar sollicitatiegesprek meteen een blijvende indruk achtergelaten, en dan niet alleen omdat het zo'n gezellig gesprek was… maar toen ze neerplofte op onze welbekende bank scheurde haar spijkerbroek he-le-maal open aan de achterkant. Jasmijn had dus ook een primeurtje, want zij was de eerste die na haar sollicitatie in de auto thuis werd gebracht!

Gelukkig maar dan dat ze stiekem een beetje shopverslaafd is, daardoor hoefde ze niet bang te zijn om broeken tekort te komen. Wees er dan ook op voorbereid dat Jasmijn er altijd bijloopt alsof ze uit een mode tijdschrift gelopen komt. 

Jasmijn viel met haar neus in de boter, want ze voegde zich bij ons gezellige team vlák voor de kerstdrukte! Dus ze had direct een stampvolle agenda en kon gezellig aanschuiven bij de kerstviering van het team. Hier viel ze direct goed in de groep, omdat hoewel ze er niet bij was toen de lootjes werden getrokken, ze wel binnenkwam met een gedicht. Niet voor één van haar nieuwe collega's maar om zichzelf aan iedereen voor te stellen. Hoe leuk?! 

Dan zal het je vast niet verbazen dat naast de 2 dagen die Jasmijn bij ons in de salon werkt, ze ook een studie drama therapie volgt en ze graag creatief bezig is met muziek en theater! In de weekenden zoekt ze het liefst haar familie en vriend op in Emmen, waar ze vandaan komt. Ze eet het liefst alles uit de Italiaanse keuken, maar kan ook heel blij worden van een bezoekje aan de McDonalds op zijn tijd. Gelukkig maar dat ze ook heel blij wordt van een bezoekje aan de sportschool. Wat ons betreft een perfecte combinatie!

Jasmijn begint haar carrière bij ons in de salon een beetje rustig aan, dus is het voor nu alleen mogelijk om bij Jasmijn een afspraak te maken voor een gellak behandeling of een level 1, 2, 3 of 4! Maar daag haar stiekem gerust een beetje uit, want ze wordt wel héél blij van een lekkere over de top nail art look! En als je Jasmijn aan het roer laat, krijg je een lekker fel kleurtje!