Skip to content

OVER JELENA

Jelena gellak leeuwarden

De persoon die van Gellak Leeuwarden voor het eerst een ‘team’ maakt is Jelena! Zij is in December 2019 begonnen nadat ze de allereerste vacature van Gellak Leeuwarden had gevonden op de instagram. Hier reageerde ze uiterst netjes op, en tijdens het sollicitatiegesprek nam ze bescheiden als ze probeerde voor te komen geen drinken terwijl ze wel dorst had.

Ze is geboren in Armenië, vanuit waar ze samen met haar ouders op haar derde vertrok naar het prachtige Heerenveen. Uiteindelijk streken ze neer in het dorpje Hallum. En daar is ze tot op heden nog steeds niet weg. Fun fact, Jelena heeft het huis naast haar ouders gekocht, waar haar zusje en broertje ook nog wonen. Dus dan weet je meteen al dat het een familiemens is. Daarom fijn dat ze in Leeuwarden werkt, want dan kan ze mooi vaak op de koffie bij haar oma! We kunnen overigens altijd rijkelijk lachen om de reacties van klanten op het feit dat ze naast haar ouderlijk huis woont. De ene reageert vol enthousiasme, de ander krijgt direct ontzettende medelijden. Maar zelf vindt ze het gelukkig heel fijn! 

En hier woont ze zeker niet alleen! Samen met haar man René (wel met een streepje op de e) en haar poezenkindjes Mila en Nola woont ze in een klushuis wat wel 3 jaar een klushuis was. Handige tip als je niet meer weet wat je met haar bespreken moet. Gewoon even vragen naar het huis, dan heeft ze eindeloze stof tot vertellen!

jelena nagelstyliste leeuwarden

 

Ze is begonnen met de nagels omdat ze helemaal moe werd van haar eigen afgekloven nageltjes door het nagelbijten. Hier heeft ze zichzelf vanaf geholpen door thuis gellak bij zichzelf te zetten. En hoe mooier haar eigen nagels werden, hoe meer mensen om haar heen ook wel graag wilden dat Jelena hun nagels deed! En zo heeft ze van een uit de hand gelopen hobby haar werk kunnen maken! 

Jelena is niet boos te krijgen, hoe hard je je best ook doet, het gerucht gaat dat ze nog nooit een spelletje heeft gewonnen, ze is half getrouwd omdat het feest nog altijd ergens in de planning staat, ze doet twee studies tegelijk en is permanent op zoek naar manieren om haar leven nóg drukker te maken én ze eet graag sushi.  

Het beste kan je bij Jelena zijn voor een set met leuke nail art met een toffe sticker of tattoo en veel folie en glitter! Ook van een wild dierenprintje gaat haar hart sneller kloppen! De kleur maakt haar niet zo heel veel uit, maar een beetje glitter is altijd goed!

nagelstyliste gellak