Skip to content

OVER MIKKI

Mikki noemt zichzelf wel eens gekscherend de moedergans van Gellak Leeuwarden. Alles wat er achter de schermen gebeurt, het beheren van ons Instagram account en het klantencontact via de telefoon loopt allemaal via Mikki! Een echte duizendpoot dus. Nogal logisch wanneer het bedrijf op jouw naam staat, maar toch, het mag gezegd worden!

Mikki is in 1995 geboren in het troosteloze Lelystad en opgegroeid in het veel te kleine Emmeloord. Een van de weinige lichtpuntjes in dat veel te kleine stadje was de schoonheidssalon die ze daar runde in het ouderlijk huis. Want beauty is haar passie. (Toen ze een jaar of 14 was wilde ze overigens psychologe worden. Maar als nagelstyliste ben je dat misschien stiekem ook wel een beetje…) Maar toen ze verhuisd was naar Leeuwarden voor een uit de hand gelopen tinder match, moest de salon op slot. Want er moest hier een nieuw leven komen. Dus bleef ze naast hier en daar een part-time baantje gellak zetten in haar woonkamer aan de Archipelweg!

Dit ging hartstikke fijn, maar hoe meer klanten er kwamen, hoe lastiger het werd om te combineren met een bijbaantje. Dus besloot ze eind 2018 om te stoppen met haar part time werk en zich volledig te storten op Gellak Leeuwarden! En die keuze is ze nog elke dag blij mee, want in december 2019 was het tijd om de salon te verhuizen. Weg uit de vertrouwde omgeving in de woonkamer, maar wel een fijne stap! Eindelijk werk en privé gescheiden en de ruimte voor een tweede behandeltafel! Want de klanten bleven komen, maar er waren maar zoveel uren in de week om ze een plekje te bieden!

Nu woont ze op loopafstand van de salon in een fijn huisje met haar vriend Benn, stiefdochter Tirsa, zoons Abel en Joep en Franse bulldog Luna. Hier zingt ze onder de douche de sterren van de hemel, kijkt ze alle afleveringen van RuPaul's Drag Race voor de 17e keer, vermijdt ze het uitruimen van de afwasmachine en valt ze samen met haar vriend klokslag om 22:00 op de bank in slaap. 

 

Wanneer je bij Mikki een afspraak inplant zal het waarschijnlijk voelen of je haar al jaren kent, want ze is super sociaal en maakt graag een praatje! Als echte moedergans bemoeit ze zich hier en daar wel eens met een ander, maar ook heeft ze volledige aandacht voor jou en jouw nagels!

Ze wordt super blij van een setje met gave kleurencombinaties en lekker veel nail art! Ze houdt zelfs zo veel van nail art, dat het bij Mikki niet mogelijk is om een gellak behandeling zonder nail art in te plannen! Het allerliefst maakt ze een set met handwerk, zodat het elke keer weer helemaal uniek wordt! Ze smeert je regelmatig haar favoriete kleuren powder my nose en hot stuff aan en haar lievelingsprintje om te maken is panterprint! Doordat ze super creatief is en dat helemaal kwijt kan op jouw nagels, helpt ze je graag met het uitzoeken van gekke kleurtjes of een leuke set met veel nail art!