Skip to content

NAIL ART CURSUS

WIL JIJ DIT OOK KUNNEN MAKEN?

Ben je zelf nagelstyliste? Of zet je nagels voor de hobby? En vraag jij je nou af hoe je deze te gekke designs zelf kunt maken? Dan is een nail art cursus bij Gellak Leeuwarden helemaal wat voor jou!

Bij Gellak Leeuwarden kun je namelijk terecht voor de leukste nail art cursussen! Dus ben jij nou nagelstyliste, of doe je eigen nagels voor de hobby? Heb je al wat ervaring met nail art, maar lukt het je maar niet om het perfect onder de knie te krijgen? Of ben je er nog helemaal niet mee begonnen omdat je niet weet waar je moet beginnen? Lees dan vooral even verder!

Tijdens onze nail art training werken we met kleine groepjes van maximaal 4 cursisten. Zo weten we zeker dat we alle tijd hebben om jou goed te helpen en zeker te zijn van een duidelijke uitleg.

Wil je kijken wat wij zoal voor nail art aanbieden in de salon? Neem dan even een kijkje op ons instagramaccount!

De nail art trainingen vinden altijd plaats op avonden 19.30. In overleg is een andere tijd ook mogelijk. Heb je nog vragen over de cursussen, wil je meer weten over de inhoud, of wil je gewoon direct in contact komen om een datum te prikken voor één van onze nail art cursussen? Neem dan snel contact op via Whatsapp of mail en wie weet zie ik jou binnenkort in onze salon!

Bel of Whatsapp naar 0631196951 of stuur een mailtje naar mikki_heuving@hotmail.nl

LET OP, DE MAIL IS NIET VOOR HET MAKEN VAN AFSPRAKEN VOOR BEHANDELINGEN Wil je een afspraak inplannen voor het zetten van gellak? Klik dan hier.

THE BASICS NAIL ART CURSUS

'The basics' nail art cursus van Gellak Leeuwarden is de ideale cursus om mee te starten wanneer je weinig of geen ervaring hebt met het zetten van nail art. Ik leg je uit welke methodes en producten het makkelijkst zijn om te gebruiken. De leukste technieken komen aan bod waarmee je op een simpele manier een leuke en opvallende nail art look kan creëren! Ook is er veel ruimte om vragen te stellen, over nail art maar ook hoe je hiermee start in de salon. 

Deze nail art cursus duurt ongeveer 2 uur en is inclusief koffie, thee en wat lekkers! Je hoeft voor deze cursus zelf niks mee te nemen én je mag iets uit mijn voorraad nail art stickers en tattoos iets moois kiezen om thuis direct mee aan de slag te gaan!

De prijs van de cursus is €120 excl. BTW.

De volgende 'The basics' staat gepland op 14 mei 2024 om 19.30. Wil je aansluiten? Stuur een WhatsApp naar 0631196951 om hem in te plannen! Er zijn nog 4 plekken beschikbaar!

THE NEXT LEVEL NAIL ART CURSUS

Heb je al wat ervaring met nail art? En wil je je nail art skills verbeteren? Dan is 'The next level' nail art cursus dé perfecte stap voor jou! Ik leg je uit welke methodes en producten het makkelijkst zijn om te gebruiken, waardoor je in een sneltrein komt qua kennis. Als je vervolgens zelf thuis of in je salon aan de slag gaat, zul je het super snel leren! Tijdens deze cursus gaan we ons focussen op dierenprintjes, rechte lijnen, swirls en marble designs!

Deze cursus duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief koffie, thee en wat lekkers! Je hoeft voor deze cursus zelf niks mee te nemen.

De prijs van de cursus is €150 excl. BTW.

De volgende 'The next level' staat gepland op 11 juni 2024 om 19.30. Wil je aansluiten? Stuur een WhatsApp naar 0631196951 om hem in te plannen! Er zijn nog 4 plekken beschikbaar!

THE REAL DEAL NAIL ART CURSUS

Ben je al flink aan het oefenen maar wil je nog de puntjes op de i's zetten? Of misschien wil je nog wat nieuwe technieken leren! Als dat het geval is zou je zeker moeten langskomen voor 'The real deal' nail art cursus. We werken de hele avond om perfecte setjes nail art te kunnen maken met mix and match, ombre, abstract, chrome en bloemen! Tijdens deze training leer je de perfecte technieken en vertel ik je de handigste maniertjes om zelf ook zulke toffe designs te kunnen maken! 

Deze cursus duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief koffie, thee en wat lekkers! Je hoeft voor deze cursus zelf niks mee te nemen.

De prijs van de cursus is €150 excl. BTW.

De volgende 'The real deal' staat gepland op 9 juli 2024. Wil je aansluiten? Stuur een WhatsApp naar 0631196951 om hem in te plannen! Er zijn nog 4 plekken beschikbaar!

Wil je een nail art training op een andere dag, of heb je andere vragen? Neem gerust contact op via 0631196951!