Skip to content

NAIL ART CURSUS

WIL JIJ DIT OOK KUNNEN MAKEN?

Ben je zelf nagelstyliste? Of zet je nagels voor de hobby? En vraag jij je nou af hoe je deze te gekke designs zelf kunt maken? Dan is een nail art cursus bij Gellak Leeuwarden helemaal wat voor jou!

Bij Gellak Leeuwarden kun je terecht voor de leukste nail art cursussen van Nederland! Kies hieronder een avond en schrijf je alleen, of samen met een vriendin, collega of broer in om erachter te komen hoe je toch al die toffe designs kunt maken. Dus ben jij nou nagelstyliste, of doe je eigen nagels voor de hobby? Heb je al wat ervaring met nail art, maar lukt het je maar niet om het perfect onder de knie te krijgen? Of ben je er nog helemaal niet mee begonnen omdat je niet weet waar je moet beginnen? Lees dan vooral even verder!

THE BASICS

‘The basics’ nail art cursus van Gellak Leeuwarden is de ideale cursus om mee te starten wanneer je nog geen ervaring hebt met het zetten van nail art. Ik leg je uit welke methodes en producten het makkelijkst zijn om te gebruiken. De leukste technieken komen aan bod waarmee je op een simpele manier een leuke en opvallende nail art look kan creëren!

Deze cursus duurt ongeveer 2 uur en is inclusief koffie, thee en wat lekkers! Je hoeft voor deze cursus zelf niks mee te nemen én je mag iets uit mijn voorraad nail art stickers en tattoos iets uitkiezen om thuis direct mee aan de slag te gaan!

De prijs van de cursus is €120 excl. BTW.

THE NEXT LEVEL

Heb je al wat ervaring met nail art? En wil je je nail art skills verbeteren? Dan is ‘The next level’ nail art cursus dé perfecte stap voor jou! Ik leg je uit welke methodes en producten het makkelijkst zijn om te gebruiken, waardoor je in een sneltrein komt qua kennis. Als je vervolgens zelf thuis of in je salon aan de slag gaat, zul je het super snel leren! Tijdens deze cursus gaan we ons focussen op dierenprintjes, rechte lijnen, swirls en marble designs!

Deze cursus duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief koffie, thee en wat lekkers! Je hoeft voor deze cursus zelf niks mee te nemen.

De prijs van de cursus is €150 excl. BTW.

THE REAL DEAL

Heb je al flink aan het oefenen maar wil je nog de puntjes op de i’s zetten? Of misschien wil je nog wat nieuwe technieken leren! Als dat het geval is zou je zeker moeten langskomen voor ‘The real deal’ nail art cursus. We werken de hele avond om perecte setjes nail art te kunnen maken met mix and match, ombre, abstract en bloemen! Tijdens deze training leer je de perfecte technieken en vertel ik je de handigste maniertjes om zelf ook zulke toffe designs te kunnen maken! 

Deze cursus duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief koffie, thee en wat lekkers! Je hoeft voor deze cursus zelf niks mee te nemen.

De prijs van de cursus is €150 excl. BTW.

Heb je nog vragen over de cursussen, wil je meer weten over de inhoud, of wil je gewoon direct in contact komen om een datum te prikken voor één van onze nail art cursussen? Neem dan snel contact op via Whatsapp of mail en wie weet zie ik jou binnenkort in onze salon!

Bel of Whatsapp naar 0631196951 of stuur een mailtje naar mikki_heuving@hotmail.nl

(LET OP, DE MAIL IS NIET VOOR HET MAKEN VAN AFSPRAKEN VOOR BEHANDELINGEN)