Skip to content

HOE WERKEN DE LEVELS

Zoals je misschien al hebt gespot op onze instagram, zijn we bij Gellak Leeuwarden niet vies van een beetje (veel) nail art! Toen we hiermee begonnen kregen we simpele verzoekjes als een glittertje, een panterprintnageltje of een stickertje hier en daar. Maar op een gegeven moment kregen onze klanten (en wijzelf) de smaak flink te pakken. Maar qua timing werd het wel steeds lastiger om de nail art in te plannen in de agenda, want we kunnen natuurlijk niet raden voor welke nail art jullie kiezen… 

Daar hebben we een handig systeem voor bedacht! We werken in de agenda met levels. Heb je genoeg aan een gewone kleur zonder teveel poespas? Dan hebben we genoeg tijd wanneer je de basis behandeling bij ons boekt. Maar komt er een beetje nail art bij? Dan spreken we over de levels. Op dit moment kun je bij ons kiezen tussen level 1 t/m 7!

Hou er rekening mee dat onze stylistes verschillende stijlen hebben en beter zijn in bepaalde technieken! Hierdoor kan het zo zijn dat dezelfde nail art bij de ene styliste meer tijd kost dan bij de ander. Daarom is het soms handig om vooraf even te overleggen welke nail art je wilt, dan kijken wij graag met je mee om je te matchen aan een styliste en te adviseren welk level we het beste kunnen inplannen. Wil je meer weten over de levels? Kijk dan hieronder!

GELLAK BEHANDELING

Kies je voor de gewone gellak behandeling? Dan kan je kiezen uit een van onze kleurtjes. Je hebt de keuze uit meer dan 300 (mijn naam is Mikki en ik ben verslaafd aan gellak) kleurtjes met verschillende finishes. Zo hebben we effen lakjes, metallic lakjes en glitter lakjes. Ook kan je kiezen uit een matte topcoat of een glanzende topcoat om een ander effect te geven aan jouw set!

Wanneer je deze behandeling hebt geselecteerd kan je voor elke nagel 1 kleur kiezen. Wil je alle 10 de nagels een andere kleur? Of wil je misschien een setje met één nagel glitter? Dan hoef je hiervoor geen level in te plannen. Dit hoort allemaal nog bij de 'gewone' gellak behandeling. Check hieronder in de galerij een paar voorbeelden van setjes zonder level!

NAIL ART LEVEL 1

De nail art levels zijn opgedeeld in tijd. Wanneer je een level 1 nail art behandeling kiest, hebben we 5 minuten ingepland voor de nail art. Hierdoor is het soms lastig uit te leggen wat er onder een bepaald level valt. Sommige dingen lijken namelijk moeilijk, maar zijn juist heel eenvoudig te maken, maar als je een paar keer bent geweest krijg je er vanzelf wel een idee van! 

Onder nail art level 1 vallen bijvoorbeeld setjes met stipjes, tattoos en stickers op 1 nagel per hand. Of een set met folie of spider gel! Neem hieronder gerust een kijkje in onze galerij van setjes die onder nail art level 1 vallen!

NAIL ART LEVEL 2

Met nail art level 2 hebben we 10 minuten de tijd om jouw nagels te voorzien van leuke kunst! Zo kunnen we een moeilijker design maken op 1 nagel per hand, kun je wat extra nagels voorzien van een simpele nail art of kies je meerdere technieken op 1 nagel! Ook een cat eye design op alle 10 de nagels valt onder level 2!

NAIL ART LEVEL 3

Met nail art level 3 hebben we een kwartier de tijd om jouw nagels te voorzien van toffe nail art! Hierbij moet je denken aan verschillende technieken op meerdere nagels, handgetekende werkjes met veel details op 1 of 2 nagels per hand of nail art bovenop een cat eye lakje. Voor level 3 kan je terecht bij Mikki, Jelena, Esther, Zeynep, Andrea en Jasmijn!

NAIL ART LEVEL 4

Vanaf level 4 kunnen we écht lekker los gaan eigenlijk! We hebben 20 minuten extra tijd voor nail art, zodat we veel handwerk kunnen doen! Dit betekent vooral lekkere abstracte werkjes en groffe prints op meerder nagels! Deze behandeling kun je inplannen bij Mikki, Jelena of Esther!

NAIL ART LEVEL 5, 6 & 7

Met level 5, 6 en 7 hebben we 25, 30 en 35 minuten de tijd om jouw nagels om te toveren. En dit is waar de echte magie plaatsvindt! Soms is het voor deze setjes wel wat lastig schatten wat we in welke tijd kunnen realiseren. Maar hou er rekening mee wanneer je een hoger level kiest dat we eventueel uit kunnen lopen. Duurt de nail art langer dan het level wat je hebt ingepland? Dan rekenen we €2 per 5 minuten extra! Voor level 6 & 7 kan je alleen een afspraak maken bij Mikki of Esther!