Skip to content

ONS TEAM

We snappen dat je graag even kennis maakt met ons voordat je besluit om een afspraak te maken in onze salon! Daarom kun je hier meer te weten te komen over onze stylistes! Wil je meer weten? Klik dan op de foto van de styliste en lees lekker verder!

MIKKI

Mikki is de eigenaresse van Gellak Leeuwarden en senior styliste. Mikki haar expertise is vergelijkbaar met haar karakter. Lekker overdreven en hysterisch! Dus wil je een keer helemaal los gaan met nail art? Dan is Mikki de beste keus!

JELENA

Jelena, ook een senior styliste, is het tweede lid van het Gellak Leeuwarden team! Jelena haar favoriete set bestaat uit felle kleurtjes, leuke dierenprintjes of een toffe set vol met stickers, tattoos en glitters. Maar ook voor een klassieke french draait Jelena haar hand niet om!

ESTHER

Esther, een van onze medior stylistes, is de koningin van de stempels! Allerlei toffe printjes en vormpjes zet zij binnen een handomdraai op je nagels met een stempel en wat lak! Zo magisch! Maar ook voor een leuke abstracte look kan je bij Esther terecht!

ZEYNEP

Zeynep is ook een van de medior stylistes in ons team! Ze houdt van simpele en rustige setjes. Mooie basic kleuren met hier en daar een beetje nail art! Bij Zeynep kun je dan ook alleen terecht voor gewone gellak, level 1, level 2 of level 3.

ANDREA

Dan hebben we de laatste medior stylist Andrea! Ze lakt het liefst een mooie kleur of een simpele gellak. Andrea is super perfectionistisch, dus je zal nooit vertrekken zonder dat je nagels tip top in orde zijn! Bij Andrea kun je maximaal level 3 boeken.

JASMIJN

Dan is daar ook nog onze junior stylist Jasmijn! Die wordt helemaal gelukkig van trendy lakjes! Je kan bij Jasmijn terecht voor gewoon lakje of een level 1, 2, 3 of 4 behandeling. En daag haar gerust eens uit om uit haar comfort zone te stappen!

Ruth

RUTH

En last but not least is daar onze junior stylist Ruth! Zij wordt helemaal blij van een setje met een effen lakje of een mooie glitter!! Om er even lekker in te komen kan je bij Ruth nu alleen terecht voor een gellak behandeling zonder nail art!