ONS TEAM

We snappen dat je graag even kennis maakt met ons voordat je besluit om een afspraak te maken in onze salon! Daarom kun je hier meer te weten te komen over onze stylistes! Wil je meer weten? Klik dan op de foto van de styliste en lees lekker verder!

Mikki gellak leeuwarden

MIKKI

Mikki is de eigenaresse van Gellak Leeuwarden en senior styliste. Mikki haar expertise is vergelijkbaar met haar karakter. Lekker overdreven en hysterisch! Dus wil je een keer helemaal los gaan met nail art? Dan is Mikki de beste keus!

Jelena gellak leeuwarden

JELENA

Jelena, medior styliste, is het tweede lid van het Gellak Leeuwarden team! Jelena haar favoriete set bestaat uit felle kleurtjes, leuke dierenprintjes of een toffe set vol met stickers, tattoos en glitters. Maar ook voor een klassieke french draait Jelena haar hand niet om!

Esther gellak leeuwarden

ESTHER

Esther, een van onze junior stylistes, is de koningin van de stempels! Allerlei toffe printjes en vormpjes zet zij binnen een handomdraai op je nagels met een stempel en wat lak! Zo magisch! Maar ook voor een leuke abstracte look kan je bij Esther terecht!

Zeynep gellak leeuwarden

ZEYNEP

Zeynep is ook een junior styliste in ons team! dan is er nog het nieuwste lid van het Gellak Leeuwarden team! Ze houdt van simpel en rustig. Mooie basic kleuren met hier en daar een beetje nail art! Bij Zeynep kun je dan ook alleen terecht voor gewone gellak, level 1, level 2 of level 3.

ANDREA

En last but not least is daar onze junior styliste Andrea! Ze is super perfectionistisch en lakt het liefst een mooie kleur of een simpele gellak. Andrea is super perfectionistisch, dus je zal nooit vertrekken zonder dat je nagels tip top in orde zijn! Bij Andrea is kun je maximaal level 2 boeken.

Ons team