Skip to content

ONZE SALON

Je kunt bij onze nagelsalon in Leeuwarden terecht voor perfecte natuurlijke nagels door middel van gellak. Een manicure van gellak Leeuwarden blijft tot wel 3 weken perfect zitten, zonder de nagels een onnatuurlijke uitstraling te geven of ze te beschadigen. We helpen je graag aan een toffe set met te gekke nail art, maar worden ook helemaal gelukkig van een mooie single color set! Bijna alles is mogelijk! Twijfel je over je design? Neem gerust contact op om even te overleggen vooraf aan je behandeling! 

Gellak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht. Dit betekent dus zonder de nagels te verlengen. Hierdoor krijg je een mooie natuurlijke look en heb je geen gedoe met nagels lakken of lelijke lak die je ook nog zelf elke 2 dagen moet aanbrengen… De lak blijft namelijk tot wel 3 weken zitten! Verwijderen van de gellak kan ook in de salon worden gedaan zonder schade aan de nagels, wanneer je bij ons terugkomt voor een vervolgafspraak is het verwijderen kosteloos. Let op, voor het verwijderen van product dat door een andere salon is aangebracht, rekenen we extra!

Wanneer je binnenkomt kan je vaak direct plaatsnemen bij de styliste, we plannen namelijk precies genoeg tijd in voor jou, zodat je niet hoeft te wachten of we haast hebben tijdens je behandeling. Tenzij je wat te vroeg komt, maar dat is helemaal niet erg, geruchten gaan dat wij de beste wachtruimte van de wereld hebben… Neem plaats op onze chille bank en scroll nog even vlug op pinterest omdat je vergeten bent te bedenken wat je wil! Soms komt het voor dat je toch even moet wachten omdat we een beetje uitlopen, dan laten we je dat even weten en zal je snel aan de beurt zijn! We hebben ons best gedaan om de salon een warme en fijne uitstraling te geven en doen elke dag ons best om iedereen zich welkom te laten voelen! Ben je een keer te vroeg? Kom gezellig vast binnen en plof neer op de bank met een lekkere kop koffie of thee. Er is bij ons alle ruimte en het is altijd gezellig, dus voel je niet bezwaard om eerder te komen, of even te blijven hangen als dat zo uitkomt! 

We verwelkomen je graag aan tafel met een kopje koffie of thee met wat lekkers, we verzorgen je nagelriemen, vijlen je nagels in vorm, bereiden je nagels voor en lakken jouw gewenste design waarbij je kan kiezen uit meer dan 400(!) kleuren. Als jij dat goed vindt, maken we soms een foto van je handen, zodat je kunt shinen op ons instagramaccount. En dit alles onder het genot van een gezellig muziekje op de achtergrond en een flinke portie kletsen.

Wil je eerst meer informatie over gellak, onze behandelingen en de salon? Dan vind je de antwoorden op de meeste vragen bij onze veelgestelde vragen in onze FAQ. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Hopelijk tot snel in onze salon!

Liefs Mikki, Jelena, Zeynep, Andrea, Jasmijn, Ruth & Amy Joann

ONZE STYLISTES

Klik op de foto's om meer te lezen over de stylistes!

MIKKI

Mikki is de eigenaresse van Gellak Leeuwarden en senior styliste. Mikki haar expertise is vergelijkbaar met haar karakter. Lekker overdreven en hysterisch! Dus wil je een keer helemaal los gaan? Dan is Mikki de beste keus!

JELENA

Jelena, ook een senior styliste, is het tweede lid van het Gellak Leeuwarden team! Haar favoriete set bestaat uit felle kleurtjes, leuke dierenprintjes of een toffe set vol glitters. Maar ook voor een klassieke french draait Jelena haar hand niet om! 

ZEYNEP

Zeynep is een van de medior stylistes in ons team! Ze houdt van simpele en rustige setjes. Mooie basic kleuren met hier en daar een beetje nail art! Bij Zeynep kun je dan ook alleen terecht voor gewone gellak, level 1, level 2 of level 3.

ANDREA

Dan hebben we de gezellige medior styliste Andrea! Ze lakt het liefst een mooie kleur of een simpele gellak. Andrea is super perfectionistisch, dus je zal nooit vertrekken zonder dat je nagels tip top in orde zijn! Bij Andrea kun je maximaal nail art level 2 boeken.

JASMIJN

Dan is daar ook nog onze laatste medior stylist Jasmijn! Die wordt helemaal gelukkig van trendy lakjes! Je kan bij Jasmijn terecht voor gewoon lakje of nail art levels 1 t/m 6. En daag haar gerust eens uit om uit haar comfort zone te stappen, vindt ze leuk!

Ruth

RUTH

Dan hebben we onze eerste junior styliste Ruth! Zij wordt helemaal blij van een setje met een effen lakje of een mooie glitter!! Om er even lekker in te komen kan je bij Ruth nu alleen terecht voor een gellak behandeling zonder nail art!

AMY JOANN

Dan hebben we nog de volgende junior styliste van ons team, Amy Joann! Zij is dol op gekke kleurtjes, leuke combi's en hier en daar een glittertje. Maar om er nog even in te komen lakt ze voor nu alleen nog 1 kleurtje. Dus nog geen nail art!

LINA

En last but not least is daar onze kersverse junior styliste Lina! Zij is dol op een mooie set met BIAB, neutrale kleuren en mooie klassieke nail art looks! Voor de nail art kan je binnenkort bij Lina zijn, nu oefent ze nog. Maar voor BIAB en een lakje ben je aan het juiste adres!