ONZE SALON

In 2017 ontstond Gellak Leeuwarden als bijbaan voor Mikki aan haar keukentafel. Toen het steeds serieuzere vormen begon aan te nemen werd het haar enige baan en kwam er flinke groei! Er moest al gauw een keuze worden gemaakt; een klantenstop of een uitbreiding… En zo werd een paar weken later Jelena ingewerkt om een handje te helpen! Al snel vonden we onze nieuwe locatie aan de Emmakade. Hier kwamen in anderhalf jaar ook Rianne, Esther en Zeynep bij het Gellak Leeuwarden team. Rianne verliet Leeuwarden en daarmee eindigde ook het werken in de salon. Toen we weer uit ons jasje van 15m2 waren gegroeid eindigde onze zoektocht voor een nieuw stekkie op het Zuidvliet. En hier lakt nu ook onze nieuwste collega Andrea de sterren van de hemel!

Ons nieuwe paleisje aan het Zuidvliet hebben we zorgvuldig naar onze eigen smaak opgeknapt en ingericht. We hebben ons best gedaan om de salon een warme en fijne uitstraling te geven en doen elke dag ons best om iedereen zich welkom te laten voelen! En we hebben op de woensdagen zelfs een extra werkneemster op vier pootjes! Dan is de Franse bulldog Loentje namelijk ook van de partij! Je zal op een paar trippelende pootjes na en wat snurkgeluiden overigens niet veel van haar merken, erg actief is ze niet. Ze ligt namelijk het liefst opgerold voor de kachel of languit op de bank.

Ben je te vroeg? Kom gezellig vast binnen en plof neer op de bank met een lekkere kop koffie of thee. Er is bij ons alle ruimte en het is altijd gezellig, dus voel je niet bezwaard om eerder te komen, of even te blijven hangen als dat zo uitkomt! 

 

Onze salon