Skip to content

OVER ZEYNEP

Zeynep gellak leeuwarden

Zeynep is 1 van de medior stylistes in ons team! We leerden Zeynep zo’n twee jaar geleden kennen als klant! Maar toen ze zag dat we op zoek waren naar een nieuw lid in het Gellak Leeuwarden team ging ze eens vragen bij Jelena of zij daar ook op kon reageren. Zo gezegd zo gedaan. Haar sollicitatiegesprek duurde ongeveer 2 uur. Want als Zeynep eenmaal begint met vertellen, moet er heel wat gebeuren om dat te laten stoppen! Na een paar dagen trainen en oefenen kon ook Zeynep haar gellak avontuur beginnen!

Hiervoor was ze altijd al bezig met beauty, want haar passie hiervoor begon al veel eerder! Ze koos na de middelbare school voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste, waarna ze vol enthousiasme aan de slag ging bij de ICI Paris XL. Hierna heeft ze een tijd bij de H&M in Leeuwarden gewerkt, dus regelmatig komen er nieuwe klanten binnen met een verwarde blik en de zin ”ik ken jou ergens van”. Dan weten we meteen hoe laat het is! Nu staat ze een paar dagen per week bij ons in de salon voor je klaar!

Naast haar dochtertje Nisa woont ook haar man Yunus samen met haar in hun fijne huisje hier in Leeuwarden. Ik schrijf nu ‘haar man’, maar zelf noemt ze hem na meer dan 6 jaar getrouwd te zijn nog steeds gewoon haar vriend… Hier bakt ze sinds de lockdowns de sterren van de hemel en shopt ze online bijna dwangmatig kleding voor haar knappe dochtertje. En dat allemaal met het liedje ‘Let it go’ op repeat op de achtergrond. Ook kent ze de tekst van zowel Frozen als Moana he-le-maal uit haar hoofd. Niet omdat ze ze zelf nou zo graag kijkt, maar vooral omdat haar dochtertje van 3 niks anders dan dit wil zien.Β En ben je zelf nog op zoek naar een nieuwe serie of film om te kijken? Dan zou ik sowieso even een afspraak inplannen bij Zeynep. Ze verkoopt de series misschien nog wel beter dan de trailers op Netflix!

Het is vrij uniek binnen ons team, maar Zeynep is er dan echt eentje wiens hart niet sneller gaat kloppen van een hysterische zet met allerlei verschillende kleuren en printjes. Sterker nog, je ziet gewoon de angst in haar ogen als Mikki één van haar nieuwste creaties showt. Bij Zeynep kan je dan ook niet hoger inplannen dan level 3! Het liefst maakt ze gewoon een mooie set strak gelakte nagels. Less is more is dan ook waarvoor je bij Zeynep het beste terecht kunt! Als je het haar vraagt eindig je dan ook met een mooie nude kleur met misschien hier en daar een mooi printje of een beetje glitter en folie! 

Je kan er dan ook vergif op innemen dat je haar nooit zal niet met een felle kleur op haar nagels. Een donkere taupe kleur is voor haar al echt een extreme keus! Maar daag haar gerust een beetje uit om op jouw nagels wel een beetje out of the box te gaan!